SC ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE SRL scoate la licitaţie publică cu strigare , pentru închiriere, următoarele spaţii comerciale în pieţele publice:

1-.Spatiu comercial situat in Piata Cuza Voda , Hala Agroalimentara , etaj , cu o suprafata de 458 mp ( spatiu comercial + depozit )
2-.Spatiu cu destinatia Grup Sanitar , situat in Piata Cuza Voda , Cladirea administrativa , parter cu o suprafata de 31 mp.
3-. spatiu comercial situat in Piata 22 Decembrie 1989 , chiosc , cu o suprafata de 50 mp
4- spațiu- comercial cu destinatia alimentație publică în unitate specializată, identificat în Piața de Vechituri, în suprafață de 164 mp.
5-.Spatiu comercial situat in Piata Cuza Voda , Hala comerciala veche, corp 7 cu o suprafata de 13,5 mp.
6-. Spatiu comercial situat in Piata Cuza Voda , Hala comerciala veche, cu o suprafata de 37 mp;
7-. Spatiu comercial situat in Piata Cuza Voda , Hala comerciala veche, cu o suprafata de 54 mp

Licitaţia va avea loc în data 27 martie 2018 ora 10, la sediul societăţii din municipiul Tîrgu Mureş, str. Cuza Vodă, nr. 89, jud. Mureş.

In cazul spatiilor de la punctele 1-5 , adjudecarea acestora se va face in favoarea celui care se inscrie la licitatie, indeplineste conditiile de participare si nu are alt ofertant, situatie in care atribuirea se va face direct, la pretul de strigare. De asemenea , in data de 28 martie 2018, orele 11,00 , organizeaza Licitatie pentru inchirierea unei suprafete de terenin Piata Cuza Voda in vederea edificarii unei constructii cu caracter provizoriu.

Informaţiile şi detaliile cu privire la condiţiile de depunere a dosarelor de licitaţie, precum şi organizarea şi desfăşurarea acesteia se găsesc la sediul societăţii, persoană de contact – Somodi Gabriel .

Data limită de depunere a dosarelor este 23 martie 2018, ora 11.00.

Cu deosebit respect,
Administrator,
Ujica Valer