S.C. ADMINISTRATOR IMOBILE ŞI PIEŢE S.R.L. (Administraţia Pieţelor Tîrgu Mureș) informează amatorii de obiecte care poartă amprenta timpului, că începând cu acest sfârșit de săptămână, în fiecare zi de Sâmbătă, se organizează Expoziţia cu vânzare (bazar) în locaţia din str. Arany Janos, destinată comercializării obiectelor de artă, a produselor de anticariat, produselor meşteşugăreşti şi artizanale, realizate de artiştii plastici. Expozanții vor fi scutiți de plata taxelor aferente utilizării spațiului destinat desfacerii de antichități și obiecte artizanale.

Invităm așadar tîrgumureşenii iubitori de artă, precum şi pe cei care doresc să îşi valorifice bunurile şi obiectele de artă, pe str. Arany Janos, în fiecare zi de Sâmbătă, în intervalul cuprins între orele 8.00 și 12.00.

Decizia de revenire și stabilire a organizării bazarului în această locație se datorează aglomerării specifice de produse și utilizatori în Piața Cuza Vodă, dat fiind și Sărbătorile Pascale ce se apropie. Pe această cale, ne cerem scuze pentru inconvenientele create.