Vă aducem la cunoștință faptul că în conformitate cu H.C.L. nr.      382 din 23.11.2023, referitor la  modificarea și completarea H.C.L. nr. 75/30.03.2023 privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Exploatare și Întreținere a Parcărilor cu Plată și Zonelor de Staționare cu plată din Municipiul Târgu Mureș aflate pe domeniul public au survenit unele modificări, astfel:

Plata făcută pentru o anumită zonă de parcare este valabilă și pentru zonele cu tarif inferior, însă nu și pentru zonele cu tarif superior.

Autovehiculele cu propulsie 100% electrică cu abonament pot staționa în zona O gratuit, dar nu mai mult de 2 ore.

A fost eliminat din rândul documentelor necesare pentru eliberarea oricărui tip de abonament permisul de conducere în copie sau original.

De asemenea se scot din zona parcărilor cu plată, străzile : Arinilor, Izvorului, Băilor, pe str. Lt. Petre Popescu se reduc 6 locuri de parcare, pe str. Târgului se reduc 7 locuri de parcare, pe str. Madach Imre , Lavandei și Somnului pe partea cu linia ferată.  Se introduc în zona parcărilor cu plată, str. Libertății de la intersecția cu str. Milcovului până la intersecția cu str. Barajului și de la intersecția cu str. Barajului până la intersecția cu str. Nicolae Bălcescu .

În str. Aleea Carpați se introduce în zona parcărilor cu plată parcarea din zona Bazinului Olimpic.

De asemenea pe str. Rodnei de la intersecția cu str. Iuliu Maniu până la intersecția cu str. Liviu Rebreanu pe partea stângă.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Conducerea societății