Prezentare generală

Activitatea gestionara desfasurata in pietele si targurile municipiului Tg.Mures, se realizeaza de catre Societatea Comerciala „ADMINISTRATOR IMOBILE SI PIETE” S.R.L. , fiind societate cu capital integral municipal. Forma juridica a societatii este societatea comerciala cu raspundere limitata cu asociat unic – Consiliul Local Municipal Tirgu Mures, detinator al tuturor partilor sociale. Societatea comerciala are calitatea de concesionar al pietelor publice, al tuturor imobilelor si bunurile mobile din proprietatea Municipiului Tirgu Mures, identificate in centrele publice de desfacere – piete publice.

Sediul societatii este in municipiul Tirgu Mures, in Piata Cuza Voda, str. Cuza Voda, nr. 89, Tirgu Mures. Activitatea se desfasoara si in alte cladiri, constructii sau amenajari de pe teritoriul Municipiului – puncte de lucru ale societatii.

Activitatea societatii este de interes local si se desfasoara pe baza prezentului regulament si a Hotarârii Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comertului cu produse si servicii de piata in unele zone publice, cu modificarile si completarile ulterioare.

logo aip